Технічне обслуговування канатної дороги в Яворові

База «Західного реабілітаційно-спортивного центру» є унікальним спортивно-тренувальним комплексом не тільки в Україні, але й на території Східної Європи. Даний об’єкт розглядається як перспективний для розвитку спортивної місцевої інфраструктури проекту «Олімпійська надія-2022». Тут проводяться навчально-тренувальні збори спортсменів параолімпійських українських збірних команд. 
В листопаді 2013 року компанія «Полтава-СКІ» проводила на цій гірськолижній базі технічне обслуговування двохмісної крісельної канатної дороги. Нашими спеціалістами були виконані регулювання та налаштування роликових батарей на лінійних опорах. Здійснено також переміщення крісел канатної дороги. Нині ППКД функціонує у звичайному режимі.

Ремонт канатних доріг, їх технічне обслуговування та експертна оцінка можливостей модернізації – цільові напрямки діяльності, які «Полтава-СКІ» пропонує своїм клієнтам. Багаторічний досвід роботи, визнання та підтримка іноземних колег дозволяє нам братися за проекти різної складності, досягаючи стабільно високого результату роботи.