Роботи на канатній дорозі в грузинській столиці

Будівництво та обслуговування гондольної канатної дороги «Нарікала» в Тбілісі - важлива віха у розвитку нашої компанії. Це не тільки найбільший проект, здійснений за допомогою «Полтава-СКІ», але і величезний досвід співпраці з фахівцями «Leitner»

Зараз на гондольній пасажирській канатній дорозі GD8 «Нарікала» проводяться профілактичні та налагоджувальні роботи. Фахівці «Полтава-СКІ» вже здійснили кілька виїздів, виконавши технічне обслуговування об'єкта. За цей час старий тяговий канат демонтовано і встановлений новий. Проведена його чалка. Крім цього замінена футеровка на роликових батареях, як одна з найбільш зношуваних частин.

 Гондольні підвісні канатні дороги, на яких зупинило свій погляд керівництво грузинської столиці, є відмінним рішенням в містах, де багато пагорбів (або розташованих у горах). Канатна дорога гондольного типу здатна частково розвантажити завантажені наземні магістралі історичного центру. Як, наприклад, в турецькій столиці Анкара. Вона відмінно підходить для задоволення потреб туристів і місцевих жителів, сама по собі, часом, будучи пам'яткою.

 «Полтава-СКІ» пропонує керівництву міст Європи і СНД послуги з будівництва гондольних канатних дорігміні-метро​​фунікулерів та інших підвісних канатних транспортних систем. Маючи у своєму місті такий транспорт, ви не тільки підтримуєте екологічну чистоту, але і забезпечуєте собі приплив туристів, які мають можливість милуватися пам'ятками з висоти пташиного польоту.